OM OSS

EXPEDITIONSRESOR VÄXER OCH DET GLÄDJER OSS ATT FLER OCH FLER VILL FÖLJA MED OSS PÅ ÄVENTYR. ATT DESSUTOM DE FLESTA RESER MED OSS IGEN OCH IGEN SER VI SOM ETT BEVIS PÅ ATT VI GÖR RÄTT! VÅRA RESOR ÄR INTE BILLIGAST, MEN OM DU SER TILL ALLT DU FÅR ÄR DE RIKTIGT PRISVÄRDA.

Vi har ingen ambition av att vara störst, vi nöjer oss med att vara bäst!

Då vi gillar kunder som är kräsna är detta givetvis inte lätt, men eftersom vi är en liten expeditionsresebyrå med få avgångar och resmål kan vi garantera att vi har fullt fokus på att göra just din expeditionsresa till ditt livs äventyr!

Vissa av våra expeditionsresor är längre utmanande expeditioner som du behöver träna inför för att klara av med ett leende på läpparna. Andra är mer aktiva resor eller korta äventyrliga upplevelser!

De som reser med oss är inga stålmän eller för den delen stålkvinnor utan människor som har en önskan om att få uppleva något annorlunda, spännande och fantastiskt fint – en oförglömlig och lycklig upplevelse!

Oavsett vilken typ av expeditionsresa du väljer kan du vara säker på att vi kommer ta väl hand om dig! Vi älskar det vi gör och det kommer du att märka. På expeditionsresan har du alltid med dig minst en av våra svenska guider som är i världsklass. Vissa av dem är välkända äventyrare eller upptäcktsresande. Att vi dessutom alltid anlitar de bästa inhemska guiderna på plats gör att det blir riktigt bra, säkert och inte minst roligt!

Nu är det din tur! Låt dig inspireras av vår hemsida.
Välkommen bort på ett fantastiskt äventyr med guldkant!

Hälsningar från Peter Vinthagen Simpson, LyLy Tran, Ola Skinnarmo och alla våra guider!

Om du ringer eller kommer förbi vårt kontor möter våra ÄVENTYRSEXPERTER och spindlar i nätet Ola Skinnarmo och Lyly Tran dig med ett glatt humör.