ATT BESTIGA KEBNEKAISE TAR GRUPPEN TILL NYA HÖJDER, BOKSTAVLIGT TALAT!

PÅ SVERIGES TAK SKJUTER FÖRETAGET MOT NYA HÖJDER! ATT ANVÄNDA SVERIGES HÖGSTA TOPP SOM EN KATALYSATOR I PERSON- OCH GRUPPUTVECKLING ÄR ETT MYCKET EFFEKTIVT SÄTT ATT FLYTTA FRAM DE MENTALA GRÄNSERNA SOM MÅNGA GÅNGER HÅLLER TILLBAKA INDIVIDER.

TILLSAMMANS MED EXPEDITIONSRESORS KUNNIGA GUIDER KOMMER VI ATT TILLBRINGA TVÅ AV RESANS FYRA DAGAR I OMRÅDET FÖR ATT TOPPBESTIGNINGEN AV KEBNEKAISE SKA SKE UNDER BRA FÖRHÅLLANDEN. 

MED EXPEDITIONSRESOR FÅR NI EN VINNANDE RÖD TRÅD GENOM DEN AKTIVA KONFERENSEN. ETT ÄVENTYR BEHÖVER VARKEN VARA TUFFT ELLER JOBBIGT. BARA EN UTMANING ANPASSAD FÖR OLIKA MÄNNISKOR SÅ ATT ALLA I GRUPPEN FÅR UPPLEVA GLÄDJEN I ATT LYCKAS.

ÄVENTYRET BÖRJAR MED VANDRING från Nikkaluokta till den vackra fjällsjön Láddjujaure, vi kommer endast bära vår dagspackning eftersom bagaget flygs upp till fjällstationen. Här kliver vi ombord på båten som tar oss över sjön och fortsätter sedan vandringen fram till mysiga Kebnekaise fjällstation där bastubad väntar. Med sin trevliga personal och goda, ekologiska mat blir fjällstationen en perfekt bas för vårt kommande fjälläventyr.

MÅLET MED VÅRT ÄVENTYR är att nå den högsta toppen, Sydtoppen, via den Östra leden. Efter en bastant frukost med hembakat bröd börjar vi vår vandring längs bäckar, branter och glaciärer. Den sista delen är vi säkrade vid rep, men själva bestigningen är tekniskt sett enkel.

EFTER EN LÅNG, HÄNDELSERIK och bitvis tuff dag når vi äntligen Sveriges tak. Här belönas vi, om vädrets makter är oss nådiga, med en enastående utsikt över det vackra fjällandskapet. Vi klarade det!

NÖJDA OCH STOLTA över vår prestation njuter vi av den goda maten på fjällstationen i trevlig gemenskap. Dagen efter gör vi en enklare vandring till Elsas Bro där ett dopp i den uppfriskande fjälljokken väntar. Tillbaka på fjällstationen väntar en god middag och något gott att dricka framför den vedeldade brasan.

FYLLDA AV STORSLAGNA UPPLEVELSER från vår sköna fjällvärld flyger vi med helikopter tillbaka till Nikkaluokta.


MÅL:
Bestiga Sveriges högsta topp och uppleva svenska fjällen
LÄMPLIG TID: juni, augusti - september
LÄNGD: från 4 dagar
GRUPPSTORLEK: 4 - 150 personer

HÖJDPUNKTER:
- Svenska fjällvärlden 

- Fjällstationens fantastiska mat
- Toppbestigningen via Östra leden
- Utsikten från toppen!?
- Helikopterturen tillbaka till Nikkaluokta

 

ÖNSKAR DU ETT OFFERTFÖRSLAG?!
KONTAKTA OSS GÄRNA VIA FORMULÄRET NEDAN!