VAD TYCKER VÅRA RESENÄRER?

VI PÅ EXPEDITIONSRESOR JOBBAR STENHÅRT FÖR ATT VÅRA TURER SKA VARA TOPPEN! DÄRFÖR ÄR VI GLADA FÖR ALLA VÅRA NÖJDA RESENÄRER.

KILIMANJARO ”Helheten var bäst. Jag kunde fokusera på det jag skulle och uppleva eftersom upplägget var tryggt och professionellt hela vägen. Det är inte det billigaste sättet att göra den här resan på, men det var värt varje krona.”
- Michaela Svanberg

”När vi alla stod på toppen efter en tuff nattvandring. Snudd på religiös känsla.  Nöjd till 150% Hela upplägget från början till slut var otroligt välplanerat. Fick t.o.m. specialkost. Jättegulliga lokalguider som fanns tillhands hela tiden.”
- Bodil Tengberg

TOUBKAL


"Vår resa till Marrakech och Mount Toubkal är den bästa kort-semester man kan tänka sig om man gillar att vara aktiv. Det är så gott att checka-ut från allt man har runtomkring sig därhemma i några dagar och samtidigt ge sig själv en vardagspaus och en ordentlig utmaning. En fot framför den andra, upprepa.. Mixen mellan stadens myller och det tysta stilla bergsmassivet är sköna kontraster. Längtar redan tillbaka."
- Maria Ståhl


"Resan och en sådan här utmaning gör att jag växer som människa. Att få
göra detta med min fru är mer stimulerande då vi båda kände att det finns mer att ge utav kroppen när den är på väg att ge upp och då tänker jag inte bara fysiskt utan att det går att övervinna i stort sätt allt, situationer blir mycket lättare att bemöta på hemmaplan. Detta är en intensivkurs i Ödmjukhet 🙂 🙂 "
-
 Christer Lilja

ELBRUS ”En fräck tur som jag kan rekommendera, häftigt att vara på ett så pass ”vilt” berg under ordnade former”
– Claes Björkdahl

INKALEDEN
”Höjdpunkterna var hur bra gruppen fungerade, naturen på vandringen, den goda maten på vandringen, hur extremt bra guiderna var. Även väldigt bra dagar innan vandringen i Cusco. Även skönt med en fri dag i Cusco efter. Måste även tillägga att en stor höjdpunkt var att se alla ruiner. Kan inte beskriva Inkaleden med ett annat ord än magiskt. Maten var magisk, vyerna var magisk, ruinerna var magisk, guiderna var magiska, ja ni fattar magiskt helt enkelt.”
– Stephanie Magnenat

GRAND CANYON
”Inget i planeringen hade lämnats åt slumpen och diverse små och stora överraskningar väntade oss under resan. Själva forsränningen i Grand Canyon då? Ja, det kan jag bara sammanfatta med ett ord - livsupplevelse.”
– Jens Östrup

SVALBARD EXPEDITIONSKRYSSNING
”Höjdpunkten var att få vistas i miljön runt Svalbard, naturupplevelsen! Men också såklart att få dela en isbjörnsupplevelse som den vi hade med våra barn. Om jag frågar barnen så kommer badet först på listan och isbjörn på andra plats.”
– Annika Östlund

EVEREST BASE CAMP
”Den fantastiska naturen och de enorma bergstopparna, sedan självklart målet att ta sig hela vägen till BC och Kala Pathar, Detta är en av det mest fantastiska resor jag genomfört, vart man en vände blicken så var det bergstoppar på 8 000 m och hissnande hängbroar över dalgångar! Pricken över i:et, att få avsluta med en helikoptertur och se allt det vi upplevt från marken och som tagit oss 11 dagar till fots, nu endast tog en halvtimme med helikopter var helt magiskt!”
– Stefan Johansson

ZAMBEZIFLODEN
”En resa jag aldrig kommer glömma, äventyren och upplevelserna avlöste varandra konstant och intrycken man fick dagligen kommer sitta fastetsade för alltid.”
– Kim Myrin

BHUTAN
”Jag tycker allt var bra, och det beror på Jonas (Jonas är kvalitet, han är pålitlig, trygg, stark och kunnig, och Jonas har humor, det gillar jag) i första hand, och i andra hand på de människor ni engagerat i Bhutan. Trevliga allihopa, och kunniga, och med en god portion humor. DET VAR GRYMT ROLIGT!! Proffsigt, roligt och spännande! Det var också lätt att vara i Bhutan, med alla trevliga människor och alltid ett fint bemötande. :-)”
– Kenneth Johansson

PATAGONIEN ”En resa som ger dig allt. Från vandring i bergen med fantastiska vyer, till båtturer över turkost vatten och lummig grönska, vidare till eldig tangoshow i storstaden. Oförglömligt. ”
– Maria Ingels Lindqvist

KILIMANJARO Bokningsförfrågan

  • Format: +46701231231
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.