LOFOTEN

I NORDNORGE LIGGER DENNA VACKRA OAS TILL ÖGRUPP OCH VÄNTAR PÅ ATT GE GRUPPEN EN STARK UPPLEVELSE!

MAN TAR SIG ENKELT TILL NARVIK MED FLYG OCH DÄRIFRÅN TAR VI OSS VIA DEN VACKRA TROLLFJORDEN UT TILL ÖGRUPPEN, LOFOTEN. HÄR KAN VI OSTÖRT UPPLEVA DEN VACKRA NATUREN OCH GENOMFÖRA BRA OCH AKTIVA KONFERENSER DÅ DET FINNS EN RAD OLIKA HOTELL ATT VÄLJA MELLAN. I SANN EXPEDITIONSRESOR ANDA REKOMMENDERAR VI DOCK ATT NI BOR I EN SÅ KALLAD RORBU SOM ÄR EN TRADITIONELL, MMEN ÄNDÅ MODERN FISKESTUGA PRECIS VID HAVET.

DIREKT UTANFÖR BRYGGAN VÄNTAR DET KLARA OCH KALLA ATLANTHAVET SOM FORTFARANDE KRYLLAR AV FISK, DÄRAV KAN MAN MED FÖRDEL FÅNGA SIN EGEN MIDDAG VILKET ÄR EN UPPLEVELSE I SIG. LOFOTEN HAR ALLT. VACKER NATUR, FANTASTISKA VANDRINGAR OCH ETT HAV SOM VÄNTAR PÅ ATT UPPLEVAS!

NÄR VI LANDAR I NARVIK tar vi oss med chartrad buss ut till kusten. Med RIB-båt åker vi via Troll-fjorden ut till Henningsvaer. Är man en grupp med god ekonomi kan man hyra en snabbgående kata-maran och ta sig hela vägen från Narvik till Lofoten. Med småfrusen fisk ombord på båten lockar vi lätt till oss de mångtaliga havsörnar att komma ner för att ta sitt byte.

MED VÅR PRIVATCHARTRADE fiskebåt åker vi ut på havet för att fånga dagens fångst som vi sedan avnjuter till lunch. För de som vill kan man göra det ännu mer äventyrligt och vandra längs de vackra bergen tillbaka till vårt boende.

LOFOTENÖARNA ERBJUDER VACKRA omgivningar och för de som är lite starkare kan man göra en vacker topptur. Området bjuder på stor variation och unika upplevelser. 

 

MÅL: Utforska en av Norges vackraste platser
LÄMPLIG TID: juni, augusti - november
LÄNGD: från 3 dagar
GRUPPSTORLEK: 4 - 150 personer

HÖJDPUNKTER:
- Att angöra Lofoten med båt

- Trollfjorden
- Färsk torsk med skirat smör och potatis
- Fantastiskt boende precis vid havet
- Fiske i världsklass
- Vacker natur med härlig vandring