EXPEDITIONSRESOR
– DITT LIVS ÄVENTYR!

SVENSKA ÄVENTYR!
I dessa tider med Coronavirus härjande i världen har vi på Expeditionsresor full förståelse för att man först och främst söker äventyr hemmavid. I Sverige är vi lyckligt lottade med en otrolig natur som ger möjlighet till både stora utmaningar och fina upplevelser. Med vår erfarenhet och kunskap har vi därför satt samman härliga äventyr i Sverige som du nu har chansen att uppleva med oss. Vi ser fram emot att ta med dig på svenska äventyr och garanterar dig oförglömliga minnen för livet. Låt dig inspireras här!

 

Vill du bestiga Afrikas högsta topp, KILIMANJARO tillsammans med Sveriges främsta arrangör? Eller en innehållsrik bestigning av Nordafrikas högsta berg, TOUBKAL? Vandra till EVEREST BASE CAMP, skida till NORDPOLEN, paddla ner längs med ZAMBEZIFLODEN eller vandra i Inkafolkets fotspår till MACHU PICCHU!?

Då är Expeditionsresor något för dig!

Allt detta och mycket mer tillsammans med svenska guider i toppklass! Till fots, i båt, i kanot eller på skidor. Alltid med svensk guide och i små svenska grupper tar vi med dig på ditt livs äventyr...