VAD TYCKER VÅRA RESENÄRER?


"Vår resa till Marrakech och Mount Toubkal är den bästa kortsemester man kan tänka sig om man gillar att vara aktiv. Det är så gott att checka ut från allt man har runt omkring sig därhemma i några dagar och samtidigt ge sig själv en vardagspaus och en ordentlig utmaning. En fot framför den andra, upprepa...Mixen mellan stadens myller och det tysta stilla bergsmassivet är sköna kontraster. Längtar redan tillbaka."
- Maria Ståhl


"Resan till Mt. Toubkal var verkligen fantastisk! En härlig kombination av allt vad Marrakech har att erbjuda med marknader, färger och mycket folk till bergen, lugnet och magiska vyer. Toppbestigningen var mer utmanande än jag föreställde mig i form av branthet och mycket sten, men absolut ingen omöjlighet. Resan kändes längre pga. mixen av upplevelser."
- Christine Nordgreen Lind


"Grymt bra ordnad och spännande äventyrsresa från Marrakech till toppen av Toubkal på 4 167 meters höjd."
-
 Marie-Louise Sand


"Om du är förberedd på underbara vyer, härlig toppbestigning, en tuff vandring nedåt och efter det Marrakech, är den här resan för dig..."
-
 Birgitta Höög


"Resan och en sådan här utmaning gör att jag växer som människa. Att få
göra detta med min fru är mer stimulerande då vi båda kände att det finns mer att ge utav kroppen när den är på väg att ge upp och då tänker jag inte bara fysiskt utan att det går att övervinna i stort sett allt, situationer blir mycket lättare att bemöta på hemmaplan. Detta är en intensivkurs i ödmjukhet 🙂 "
-
 Christer Lilja


"En fantastisk upplevelse där Expeditionsresors guider lyfte alla deltagare så att hela turen bara andades positivism. Kulturen, miljön och själva upplevelsen var det bästa jag har varit med om!"
- Staffan Karlsson


"En episk upplevelse för dig som har begränsat med tid men som ändå vill uppleva fantastisk natur, beta av höjdmeter och ha en spännande aktiv semester! Du hinner dessutom med magiska Marrakech där du bor flott och njuter av kaos, kultur och god mat!"
-
 Sandra Kubicek

 

VILL DU BOKA?! ELLER HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?
KONTAKTA OSS GÄRNA VIA FORMULÄRET NEDAN!