VAD TYCKER VÅRA RESENÄRER?


”En resa som överträffade alla förväntningar, framför allt känslan av att dag efter dag ha världens högsta berg i blickfånget. Jag kan nu förstå betydelsen av "bergen kallar". Jag längtar efter att komma tillbaka!”
– Karina Pettersson


”Detta är en helt magisk vandring på många olika sätt. Naturen, mötet med människorna, alla fantastiska vyer och så klart Everest Base Camp och Kala Pathar. Kunniga svenska guider och ett fantastiskt lokalt team med Pemba i spetsen”
– Susanne Zättlin Wiklund


”Ett riktigt äventyr med härliga vandringsdagar, vackra omgivningar och nya vänskapsband!”
– Karin Andersson


”Att stå öga mot öga med Everest på toppen av Kala Pathar var en riktig höjdpunkt. Samt vandringen tillbaka från EBC till Gorak Shep som Rebecca och jag gjorde ensamma med egen sherpa, i solnedgången. Magiskt, trots att vi var helt utmattade! En upplevelse som man bär med sig resten av livet!”
– Henrik Marmén


”Den fantastiska naturen och de enorma bergstopparna, sedan självklart målet att ta sig hela vägen till BC och Kala Pathar. Detta är en av det mest fantastiska resor jag genomfört, vart man än vände blicken så var det bergstoppar på 8 000 m och hissnande hängbroar över dalgångar! Pricken över i:et, att få avsluta med en helikoptertur och se allt det vi upplevt från marken och som tagit oss 11 dagar till fots, nu endast tog en halvtimme med helikopter var helt magiskt!”
– Stefan Johansson

”Med de bästa lokala guiderna och en fantastiskt positiv och kunnig svensk guide, kände jag direkt att vi kommer att fixa Base Camp utan problem….och ja så blev det!”
– Anika Bozicevic


”Svårt att ange endast en höjdpunkt då varje dag av resan var en fantastisk upplevelse i sig. Men för att nämna en upplevelse, som var otroligt härligt att få vara med om, var helikopterturen längs vägen vi gått och hela vägen upp till Everest Camp 2. Fantastiskt! Bra förberedande information så som packlistor och övrig info gällande resan. Supertrevliga och pålästa guider.”
– Susanne Arkrot 


”Resan till Everest Base Camp var min andra med Expeditionsresor. Kilimanjaro var toppen, men denna var ännu grymmare. Ser redan fram mot en ny höjdare.”
– Lars Sjöberg


”Man får skylla sig själv när man har det så här bra!”
– Pamela von Sabljar

 

VILL DU BOKA?! ELLER HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?
KONTAKTA OSS GÄRNA VIA FORMULÄRET NEDAN!