VAD TYCKER VÅRA RESENÄRER?

”Fascinerande land Bhutan. Underbar natur under vandringen. En resa jag alltid kommer att komma ihåg och längta tillbaka till.”
– Anette Hanning


”Jag tycker allt var bra, och det beror på Jonas (Jonas är kvalitet, han är pålitlig, trygg, stark och kunnig och Jonas har humor, det gillar jag) i första hand, och i andra hand på de människor ni engagerat i Bhutan. Trevliga allihopa, och kunniga, och med en god portion humor. DET VAR GRYMT ROLIGT!! Proffsigt, roligt och spännande! Det var också lätt att vara i Bhutan, med alla trevliga människor och alltid ett fint bemötande. :-)”
– Kenneth Johansson


”En fantastisk resa som ger en helhetsupplevelse av Bhutan, med allt från natur, berg, människor och kultur till intressanta insikter i buddhismen.”
– Björn Welander


"Landet Bhutan ger en tankeställare om hur man ska ta hand om sitt land på bästa vis. Förbjudit plastpåsar, vilka kloka människor! De har till och med lyckats ”fostra” sina vildhundar till att vara som det härligt glada, kärvänliga och lugna folk de är! Bhutan – ”happiness is a place”. Stämmer så väl! Och att först få visa vad benen går för på en suverän vandring i Himalaya och sen bo och äta lyxigt var kontrasternas kontrast. Att kämpa och sen få belöning – me like! Himalayas vidder och oändligt varierande natur var helt galet tilltalande och jag fick göra något jag knappt trodde var möjligt. Och så till den suveränt proffsiga och kunniga guiden Jonas. Han kan verkligen det han sysslar med, han går ”all in”, har en enorm kunskap om typ allt och det märks att han brinner för det han gör och det viktigaste – han ser verkligen till att göra allt för att alla i gruppen ska bli sedda, må bra och få ut så mycket som möjligt av sin expedition.”
– Jessica Sjödin


”Har bara positiva tankar om vår resa, Jonas var kanonbra på att leda gruppen och han var noga med att alla skulle känna sig bra. Härliga små överraskningar när vi pausade typ kexchoklad, bilar, skönsång (haha) i skogen när det spöregnade och haglade för att få oss att kämpa på till lägret. Sammanfattningsvis – en kanonresa, det bästa jag gjort i resväg någonsin. Proffsigt från A – Ö.”
– Kjell Hanning


”Att sitta på 4 200 meters höjd och blicka ut över Himalayas snöklädda toppar känns helt magiskt och är bara det värt hela resan.”
– Carl-Axel Surtevall

 

VILL DU BOKA?! ELLER HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?
KONTAKTA OSS GÄRNA VIA FORMULÄRET NEDAN!