GRAND CANYON

FARTFYLLD FORSRÄNNING MED ÄVENTYR I LAS VEGAS

GLÖM ALLT DU VET OM FORSRÄNNING! GRAND CANYON BJUDER PÅ 300 KILOMETER FLOD MED SPÄNNANDE OCH VILDA FORSAR. UNIK NATUR, GOD MAT, ISKALL ÖL, BEHAGLIG VÄRME OCH HISNANDE ADRENALINKICKAR I KOMBINATION MED HÄRLIG KAMRATSKAP GÖR RESAN TILL ETT OFÖRGLÖMLIGT ÄVENTYR.

I AUGUSTI HAR DU MÖJLIGHET att följa med Expeditionsresor och vår svenska guide på ett spännande äventyr till ett av världens största naturfenomen. I behaglig sommarvärme forsar vi fram längs Coloradofloden på stabila gummiflottar tillsammans med ett tiotal andra svenska medresenärer.

VI MÖTER OÄNDLIGA VIDDER, blöta äventyr och en känsla av att smyga i indianernas fotspår infinner sig. Hela resan kryddas med massor av god mat och trevligt umgänge.

NORMALT GRADERAS FORSAR från 1 till 6, men i Grand Canyon använder man en större skala som går från 1 till 10. Vissa dagar bjuder floden på upp till 30 stycken forsar i alla graderingar. Att forsränna i Grand Canyon är adrenalinhöjande och säkert. Guiderna som ansvarar för styrningen har jobbat många år på floden och säkerheten är mycket hög. Om nätterna sover vi under bar himmel. Att lyssna till ljudet från den mäktiga Coloradofloden samtidigt som du ligger under ett täcke av tusentals stjärnor varje kväll ger lugn i sinnet. Här handlar det om ett bekymmersfritt äventyr med behaglig temperatur och trevligt sällskap i en miljö där tiden står stilla.

ATT UTFORSKA GRAND CANYON flodvägen är en upplevelse helt olik allt annat. Naturen bjuder på stor variation. Här har du chansen att upptäcka gamla lämningar från indianer, dolda vattenfall och paradisiska dalgångar – områden av Grand Canyon som bara är tillgängliga för dig som kommer flodvägen.

HELA EXPEDITIONEN AVSLUTAS med att vi lämnar Grand Canyon i helikopter för att flyga tillbaka till civilisationen. Åter i Las Vegas glittriga och galna värld bor vi på lyxhotellet Bellagio och får njuta av en hejdundrande middag på deras fantastiska restaurang. Vi passar även på att besöka stadens kasinon och ser en spektakulär show med Cirque du Soleil.

 

VILL DU BOKA?! ELLER HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?
KONTAKTA OSS GÄRNA VIA FORMULÄRET NEDAN!