M/S SJØVEIEN
M/S Sjøveien byggdes 1964 och är ett litet och exklusivt fartyg där vi reser med endast 12 passagerare. Det totalrestaurerades 2017 och är inrett i modern stil med inslag av klassiska detaljer. Fartyget har ett trädäck med vedeldad badtunna där vi kan värma oss efter dagens utflykter.

M/S STOCKHOLM
M/S Stockholm är ett klassiskt fartyg som byggdes åt Sjöfartsverket på Helsingborgs varv år 1953. År 1999 restaurerades hon och startade sin karriär som bekvämt polarfartyg.
M/S Stockholms passagerare bor i trevliga tvåbäddshytter med under‐ och överslaf, alla med utsikt och privat dusch/WC. Hon är ett hemtrevligt fartyg av maritimhistorisk dignitet och som älskas av många. Fartyget är inredd i klassisk stil med mässingsdetaljer och vackra trädäck. Att resa med endast 12 passagerare ombord är en upplevelse som skiljer sig markant mot en färd med ett större och mer konventionellt kryssningsfartyg.

Fartygets ägare, kapten och besättning är alla svenskar. Det är inte bara fartygets passagerare som förundras över naturen och djurlivet, även de som arbetar ombord på fartygen förundras över landskapet på Svalbard.

 

VILL DU BOKA?! ELLER HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?
KONTAKTA OSS GÄRNA VIA FORMULÄRET NEDAN!