DAG FÖR DAG

DAG 1: LÖRDAG
[ AVRESEDAG ]

På eftermiddagen går flyget mot Harare via London och Johannesburg.

DAG 2: SÖNDAG
[ ANKOMST ZIMBABWE ]

Vid ankomst i Harare kl. 13.55 byter vi till två privatchartrade plan som tar oss till Kariba. Här checkar vi in på vår Hornbill Lodge och träffar våra lokala guider för en genomgång av vårt kommande flodäventyr. Middag äter vi på lodgen.

DAG 3 - 5: MÅNDAG - ONSDAG
[ PADDLING PÅ ZAMBEZIFLODEN ]

Efter en tidig frukost beger vi oss till floden där guiderna väntar med våra kanoter, som under 4 dagar ska ta oss fram längs Zambezifloden. Paddlingen är vacker och spännande. Bor gör vi på sandbanksöarna i floden som är trygga och säkra. Med oss har vi förutom svensk guide från Expeditionsresor, också flera erfarna guider som har genomfört paddlingen ett otal gånger. Maten är enkel men god. Eftersom vi paddlar, kan vi komma riktigt nära djurlivet och detta kommer bli till positiva minnen för en lång tid framåt.

DAG 6: TORSDAG
[ MANA POOLS - VICTORIAFALLEN ]

Sista dagen på floden kommer vi fram till paddlingens slutdestination vid lunchtid. Här säger vi hej då till våra flodguider och åker sedan vidare till flygplatsen i Mana Pools. Ca 1 timme senare landar vi med våra privatchartrade plan i Victoriafallen. Här checkar vi in på vårt fina hotell som ligger vackert beläget i närheten av Victoriafallen. Vi åker ut till Livingstone Island för att uppleva Victoriafallen och eventuellt ett bad i den berömda Devil´s Pool som ligger på kanten av vattenfallen.

DAG 7: FREDAG
[ FARTFYLLD FORSRÄNNING ]

Efter en tidig frukost är det dags för forsränning i en av världens bästa forsränningsområden. Vi spenderar hela dagen i forsarna och lunchen äter vi längs vägen. På eftermiddagen njuter vi av några kalla öl och senare på kvällen äter vi en god avslutningsmiddag för att fira ett lyckat och oförglömligt äventyr.

DAG 8: LÖRDAG
[ HEMRESA ]
Efter en skön sovmorgon och stadig brunch åker vi till flygplatsen i Livingstone för att kl. 13.30 flyga hem till Sverige igen.

DAG 9: SÖNDAG
[ ANKOMST SVERIGE ]

Vi landar på åter i Sverige tidigt på förmiddagen med ett stort äventyr i bagaget.

 

VILL DU BOKA?! ELLER HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?
KONTAKTA OSS GÄRNA VIA FORMULÄRET NEDAN!