COSTA BRAVA

COSTA BRAVA - DEN MODIGA KUSTEN BJUDER PÅ MEDELHAVETS HÄRLIGA VATTEN, SOL OCH AKTIVA AKTIVITETER SOM ALLA ÄLSKAR!

VI BÖRJAR VÅRT ÄVENTYR I HJÄRTAT AV COSTA BRAVA, OMGIVNA AV BERG OCH HAV. COSTA BRAVA STRÄCKER SIG FRÅN BARCELONA I SÖDER TILL DEN FRANSKA GRÄNSEN I NORR. STORSLAGEN NATUR, KLIPPIG KUST MED LÅNGA SANDSTRÄNDER OCH FANTASTISK MEDELHAVSMAT.

BÄSTA SÄTTET ATT UPPLEVA DEN VACKRA NATUREN OCH DE PITTORESKA MEDELTIDSBYAR ÄR MED ELCYKEL. DEN VACKRA KUSTEN UPPLEVER VI SÅKLART FRÅN HAVET PÅ VÅR EGEN MEGAKATAMARAN.

NÄR VI LANDAR I SPANIEN tar vi oss med vår buss norrut till ett fint hotell på den spanska landsbygden. Här kommer vi att äta förstklassigt, sova gott och njuta av att vara på äventyr. Dagen därpå tar vi oss med hjälp av elcyklar ut på den katalanska landsbygden. Elcyklarna är bekväma och man får hjälp i uppförsbackarna så man slipper att trampa hårt...Efter en god paellalunch i en vacker bergsby fortsätter vi ner mot havet där en privat båt väntar på att ta oss vidare söderut längs med Costa Brava ”den modiga kusten”.

EFTER EN HÄRLIG BÅTTUR kommer vi fram till vårt anrika 5-stjärniga hotell som vi angör från stranden. I solnedgången går vi till en privat strand där vi upp-lever ett härligt beach party.

EFTER EN SKÖN SOVMORGON VÄNTAR en fin upp-levelse till havs. Med vår megakatamaran tar vi oss ut på havet och i en undangömd vik njuter vi av att bada i det förhoppningsvis varma vattnet. Är Annelie Pompe med passar det bra att genomföra en fri-dykningskurs tillsammans med henne. Vem i företaget kan hålla andan längst?

KVÄLLEN AVSLUTAS med fin 4-rätters festmiddag på hotellet. För att göra det hela ännu bättre har vi en privat DJ och disco på hotellet bokat exklusivt för oss med pumpande musik och ”sista-natten-fest”.

 

MÅL: Uppleva en annan del av Spanien
LÄMPLIG TID: april - oktober
LÄNGD: från 4 dagar
GRUPPSTORLEK: 4 - 100 personer

 

HÖJDPUNKTER:
- Härligt Medelhavsklimat 

- Fina kontraster med spansk landsbygd och hav
- Cykling och segling
- Fint boende
- Prisvärd mat och dryck i toppklass