GUIDER UNDER EXPEDITIONSRESAN


PETER VINTHAGEN SIMPSON

Peter är en erfaren huvudguide som kombinerar journalistyrket med bergsturer. Han är en omtyckte guide som alltid har förmågan att ta fram det bästa hos alla, även i tuffa situationer. Han är den svenske nomaden med skotsk påbrå, som naturligtvis gifte sig i kilt. Som ung spenderade Peter några i Tanzania, där han nu till allas glädje kan munhuggas med de lokala guiderna på flytande swahili.


NICOLE DONVY

Nicole är en stark kvinna med stor erfarenhet av såväl ryska som afrikanska berg. Med sin breda skånska dialekt håller hon alla glada och samtidigt trygga. När hon inte guidar för Expeditionsresor jobbar hon som professionell dykare. Nicole älskar vatten och spenderar därför fritiden med att surfa. Att hon dessutom gillar att träna hårt gör att hon bland de afrikanska guiderna omtalas som den svenska amazonen.

FARES ”BONGO” MOSHY
Bongo har varit med oss sedan starten och är vår lokala och mycket omtyckta huvudguide på Kilimanjaro. Han har snart bestigit berget över 350 gånger och med sin extremt gedigna erfarenhet och resten av vårt lokala gäng gör han underverk på Afrikas högsta berg! Han känner oss och berget mycket väl och är alltid lika angelägen om att ge oss toppkvalitet på våra expeditioner. Det Bongo inte vet om Kilimanjaro är inte värt att veta.

 

VILL DU BOKA?! ELLER HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?
KONTAKTA OSS GÄRNA VIA FORMULÄRET NEDAN!
NÄMN ATT DET GÄLLER 4GOOD!