UTRUSTNING

Att packa rätt utrustning och i rätt mängd är nyckeln till ett lyckat äventyr. Därför får du som deltagare på våra resor en väl utarbetad och beprövad utrustningslista. Läs igenom utrustningslistan i god tid före avresan och dubbelkolla att allt är i ordning och att du inte glömt något. Hör gärna av dig till oss om det är något du undrar över.

Expeditionsresor har ett sortiment med noga utvalda produkter (bland annat ryggsäckar, vandringsstavar, vattenflaskor, vattentäta packpåsar, ullsockar etc.) till rabatterade priser. Nedan är den utrustning som du kan beställa via kontoret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som expeditionsdeltagare på våra turer kan du maila din utrustningsbeställning till info@expeditionsresor.se
Om du inte har möjlighet att komma in till kontoret och hämta utrustningen kan vi skicka den direkt hem till dig, frakt för detta tillkommer.

När du reser med Expeditionsresor får du dessutom bra rabatter hos följande samarbetspartners. Då rabattkoderna uppdateras kontinuerligt hittar du aktuell kod här.
För dig som reser med Expeditionsresor har du fått lösenordet som efterfrågas i utskicket med utrustningslistan och reseinformation.

www.outnorth.se har du som reser med Expeditionsresor 20% rabatt på allt i internetbutiken.

I Haglöfs Brand Store i Stockholm och Göteborg får du 20% rabatt i butiken.
Se hela Haglöfs utbud på: www.haglofs.se 

Hos Alewalds kan du bli medlem i deras stamkundsklubb. Under året samlar du bonus på dina samtliga inköp och erhåller en bonuscheck som du kan lösa in i butiken. När du reser med Expeditionsresor hamnar du automatiskt i den högsta bonusklassen (10%). Alewalds har två butiker i Stockholm och en i Uppsala samt e-handel på www.alewalds.se

Hos Kängspecialisten på Luntmakargatan 72 i Stockholm får du 15% rabatt på vandringskängor och tillbehör.
Se deras utbud på: www.kangspecialisten.se

När du reser Expeditionsresor ingår dessutom en hel del låneutrustning på de flesta av våra turer

Nedan kan du se våra fem filmer om hur du bör utrusta dig och packa inför Kilimanjaro. I dessa filmer finns en hel del tips och tricks som du givetvis kan använda även om det är ett annat äventyr du har bokat hos oss. 

DEL 1 – INTRODUKTION (3:56 min)

DEL 2 – KLÄDER (10:57 min)

DEL 3 – UTRUSTNING (11:12 min)

DEL 4 – ENERGI (6:46 min)

DEL 5 – PACKNING (22:26 min)

Kilimanjaro med Expeditionsresor:
Vi strävar alltid efter att bli bättre och bättre och utöver det som visas på filmerna får du även nu låna värmebyxor, varma vantar och termos inför Kilimanjarobestigningen.
Under 2019 kom en ny lag som innebär att det är förbud mot plastpåsar i Tanzania. Generellt ser de mellan fingrarna när det kommer till ziplock påsar, men eftersom plats är ett gissel rekommenderar vi att du packar i persedelpåsar eller vattentäta packpåsar istället.

 

VILL DU BOKA?! ELLER HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?
KONTAKTA OSS GÄRNA VIA FORMULÄRET NEDAN!