EXTRA ARRANGEMANG

SAFARIÄVENTYR I TANZANIAS NATIONALPARKER

I TANZANIA LIGGER NATIONALPARKERNA Tarangire, Ngorongoro och Serengeti. I privata Safarijeepar beger ni er ut för att spana efter "The Big Five" tillsammans med våra kunniga safariguider. Ni bor på fina lodger och lyxiga tältcamper, äter gott och får uppleva ett oförglömligt safariäventyr

SKRÄDDARSYDDA SAFARIUPPLÄGG är lite av vår specialitet. Det finns många olika varianter på safari i Tanzania som vi kan presentera för dig. Vi har dock tagit fram två av våra favoritupplägg, en kortare och en längre safariupplevelse. Den längre, på 4 dagar är för dig som vill uppleva några av de finaste naturområdena i Tanzania. Nationalparken Tarangire och världsarvet Ngorongorokratern samt nationalparkernas nationalpark, Serengeti. Våra noggrant utvalda lodger ger dig den rätta safarikänslan och tillsammans med våra kunniga lokala guider och privata jeepar blir upplevelsen ett minne för livet! 

EXPEDITIONSRESOR ÄLSKAR ATT ERBJUDA NÅGOT UTÖVER DET VANLIGA, något som du inte har upplevt tidigare. Vi har stor erfarenhet av att skräddarsy detaljrika, härliga, spännande och inte minst säkra upplevelser anpassade för er så att ni får en positiv upplevelse. Även om många safariprogram kan se likadana ut vet vi att det är de många små detaljerna som gör den stora skillnaden. 

GIVETVIS KAN UPPLÄGGET JUSTERAS så det passar era tankar och budget fullt ut.

 

KILIMANJARO Bokningsförfrågan

  • Format: +46701231231
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.