PÅ DINA VILLKOR – SKRÄDDARSYTT

EXPEDITIONSRESOR HAR STOR ERFARENHET AV ATT ANORDNA SKRÄDDARSYDDA UPPLEVELSER SOM SKILJER SIG FRÅN MÄNGDEN FÖR SÅVÄL PRIVATPERSONER, GRUPPER SOM FÖRETAG. HAR NI EN DRÖM ELLER EN SPECIFIK PLATS SOM NI VILL UPPLEVA KAN VI SKRÄDDARSY EN EXPEDITIONSRESA UTIFRÅN ERA ÖNSKEMÅL OCH FÖRUTSÄTTNINGAR.

VÅRT STORA KONTAKTNÄT OCH VÅR ERFARENHET AV EXPEDITIONSRESOR I OLIKA OMRÅDEN ÄR GARANTIN FÖR ETT INNEHÅLLSRIKT, SPÄNNANDE OCH LYCKAT ÄVENTYR. DU KAN VARA TRYGG MED ATT VI BARA ERBJUDER DET SOM VI KAN OCH ÄR RIKTIGT BRA PÅ.

I SÄLEN, VÅRT NÄRMASTE FJÄLL kan vi erbjuda exklusiva Skinnarmo Lodge. Det är en stor timmerstuga med undanskymt läge bara 5 minuter från liften. Här kan ni följa med på en spännande miniexpedition över fjället på turskidor. Efter en god lunch byter vi skidor mot hundspann för att avsluta med en fartfylld skotertur tillbaka till lodgen.

LÄNGST UPP I NORR kan vi erbjuda spännande hundspannskörning med utgångspunkt direkt från Kirunas flygplats. Vi lämnar omgående civilisationen och låter de glada och energifyllda Alaskan Huskyhundarna dra våra slädar ut i en fantastisk natur. Äventyr varvas med god mat och varför inte avsluta med en övernattning på ICEHOTEL i en fin issvit.

SKULLE DU VILJA UPPLEVA något garanterat annorlunda kan vi ta med dig till gränslandet mellan Finland och Ryssland, där vi i fotogömsle kommer riktigt nära brunbjörnen.

ÖNSKAS FART OCH FLÄKT kanske ett ridäventyr med westernhästar i svenska vildmarken passar bättre.

DET BLIR GARANTERAT ETT MINNE för livet för alla ombord när vi med chartrad båt tar oss ut i den vackra vildmarken på Svalbard.

FÖREDRAR DU VÄRME kan vi rekommendera Jordanien. Upplev Döda havet, klippstaden Petra, rid kamel ut i Wadi Rumöknen och övernatta med beduiner. Denna spännande expeditionsresa avslutas vid Röda havet där vi snorklar vid de vackra korallreven.

Detta är bara ett litet smakprov på vad vi kan erbjuda. Prata gärna med oss och låt oss ta fram ett förslag som är optimalt för din grupp.

NYTTJA VÅRA KÄNDA ÄVENTYRARE OCH GUIDER, ÄVENTYRET BLIR GARANTERAT ETT MINNE FÖR LIVET.

SKRÄDDARSYTT

  • Format: +46701231231