VAD TYCKER VÅRA RESENÄRER?


"Vandringen mot Island Peak började under en kolsvart magisk himmel, stjärnorna glimmade miljontals ner på oss små små varelser på väg mot toppen.
Att kryssa mellan glaciärens märkliga formationer i solsken och efter sedan många timmars vandring och klättring stå på toppen det var mäktigt och enormt vackert en rejäl kick i kroppen och själen."
- Charlotte Gyllenram Hallberg


"Professionellt och säkert omhändertagande. Alla i gruppen fick ta plats. Daniel och Pemba tillsammans med resten av teamet var fantastiska!"
- Carl-Johan Andersson


"Ett utmärkt tillfälle att lyfta själen till en högre nivå!
Att nå en fysisk topp kan vara viktigt, att nå ett inre mål är väl så viktigt!"
- Thomas Lundahl


"Höjdpunkten var att stå på mitten av en av hängbroarna och känna sig helt fullkomligt bergstagen av de enastående vyerna. Helikopterresan var också alldeles makalöst häftig 🙂

En oförglömlig resa som började med tre veckor i Nepal och som fortsätter med en inre resa som kommer att pågå en lång, lång tid framöver."
- Ann-Louise Hulter


"Den fantastiska naturupplevelsen varje ny dag. Det blev liksom en ny resa varje dag. Att folk bor nästan hela vägen vi vandrade är ju magiskt. Den frihet det ger mig att vandra som jag sällan upplever i vardagen upplevde jag varje dag under resan."

- Lennart Andrén

 

VILL DU BOKA?! ELLER HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?
KONTAKTA OSS GÄRNA VIA FORMULÄRET NEDAN!