MÄSTARNAS MÄSTARE

ENDAST ETT STENKAST FRÅN SVERIGE LIGGER LANDET SOM BJUDER PÅ POSITIVA OCH PRISVÄRDA UPPLEVELSER!

MINDRE ÄN EN TIMME MED FLYG FRÅN SVERIGE, VID POLENS NORRA KUST LIGGER GDANSK. FÖR DEN SOM ALDRIG TIDIGARE VARIT HÄR GARANTERAR VI ATT NI KOMMER BLI POSITIVT ÖVERRASKADE DÅ KUSTEN BLAND ANNAT BJUDER PÅ MILSLÅNGA VACKRA SANDSTRÄNDER. EFTERSOM POLEN LIGGER SÅ PASS NÄRA OCH HAR EN RIKTIGT BRA PRISNIVÅ KAN NI, OM NI HAR MÖJLIGHET, UPPLEVA LYXEN MED ATT CHARTRA ETT PRIVATFLYG DIREKT FRÅN ER AVRESEORT. VI BOR FANTASTISKT FINT OCH SÅVÄL KVALITETEN PÅ BOENDE SOM MAT ÄR RIKTIGT HÖG. FÖRUTOM ATT KONFERERA KAN NI MED EXPEDITIONSRESOR GENOMFÖRA FARTFYLLDA UTMANINGAR SOM HAR EN BLANDNING AV BÅDE HJÄRNA OCH HJÄRTA, VILKET GÖR ATT ALLA I GRUPPEN KAN VARA MED. 

VID ANKOMST I GDANSK åker vi med vår buss ut till kusten för att med RIB-båt ta oss till vårt hotell som ligger vackert beläget vid en milslång vit sandstrand. Hotellet lämpar sig väl för konferenser och som
givande avbrott genomför vi en variant på Mästarnas Mästare som utmanar gruppens både intellekt och fysik.

UTMANINGARNA KAN BESTÅ av att bland annat lösa ett korsord som är specialtillverkat för just er, olika övningar på stranden, i poolen och konferenslokalen. Det här är vårt eget koncept och så långt ifrån töntiga teamövningar man kan komma.

LAGVIS TAR VI OSS på vackra cykelvägar längs med kusten. På vägen kommer lagen att få ett recept där de med lokal befolkningens hjälp ska inhandla ingredienser till morgondagens polska lunch.

VI CHECKAR IN på ett vackert slott där antingen konferensen fortsätter eller avslutas med en ståtlig slottsmiddag med hejdundrande stråkorkester och DJ. Av erfarenhet vet vi att polska DJ’s kan spela svenska 80-tals hits och vi kan garantera att om viljan finns så slutar festligheterna inte förrän sent på natten (eller morgonen)...

 

MÅL: Utmana gruppen i Polen
LÄMPLIG TID: juni, augusti - oktober
LÄNGD: från 3 dagar
GRUPPSTORLEK: 4 - 150 personer

HÖJDPUNKTER:
- Närheten, men ändå skillnaden från Sverige 

- Milslånga vita sandstränder
- Bra boende på hotell och slott
- Prisvärt
- Variationsrika övningar som utmanar gruppen