VÅRA ÄVENTYR
STICKER UT!

RES MED OSS FÖR SJUTTON!!
DET GÄLLER ATT LEVA LIVET MEDAN MAN LEVER! ATT RESA, UPPLEVA OCH GENOM DETTA UTVECKLAS ÄR ATT INTE BARA FYLLA LIVET MED ÅR UTAN ÅREN MED LIV! HÄR FÅR DU 17 ANLEDNINGAR ATT VÄLJA EXPEDITIONSRESOR SOM DIN VÄN FÖR ATT FÖRVERKLIGA DITT LIVS ÄVENTYR!

1

SMÅ GRUPPER
Med små grupper får man större upplevelser! Detta gör att även om du reser ensam blir du snabbt en i gruppen.

FOKUS PÅ DE SMÅ DETALJERNA
Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden och detta lägger vi på Expeditionsresor stor vikt vid. Det kan innebära en kanelgiffel på ett bergspass i Bhutan eller stärkande blåbärssoppa innan toppattacken på Kilimanjaro. Men vi nöjer oss inte med detta utan vill leverera mer än så, över förväntan helt enkelt!

2

3

GULDKANT PÅ RESAN
Det som kännetecknar våra expeditionsresor är att de är fantastiska naturupplevelser med guldkant. Att fira framgången med frukost på Nordpolen bestående av scrambled eggs och nystekt bacon eller avnjuta ett glas rött vin och en bit grillat lammkött i Islands vildmark är både gott och oförglömligt!

FANTASTISKA SVENSKA GUIDER
Våra guider är i världsklass. En glad, erfaren och säkerhetsfokuserad guide är en viktig del i att göra din expeditionsresa till en fantastisk upplevelse. På ditt äventyr med oss följer alltid minst en svensk guide med från Expeditionsresor. Vissa av våra guider är några av våra mest kända äventyrare.

4

5

BÄSTA LOKALA GUIDERNA
Vi anlitar dessutom alltid de bästa inhemska guiderna på plats och detta gör att det blir riktigt bra, säkert och roligt. Det som kännetecknar alla våra guider är deras kärlek till äventyret, vildmarken och den äkta glädjen över att få dela detta med dig.

EGENPRODUCERADE RESOR
Vi säljer inte platser på andras expeditioner utan genomför hela expeditionen i egen regi, från början till slut. Det innebär att vi kan ta ansvar för att resan håller den kvalitet vi utlovar.

6

7

LITET BOLAG MED FÅ AVGÅNGAR
Vi erbjuder inte 100-tals destinationer med massor av avgångar. Däremot erbjuder vi ett mindre antal noga utvalda expeditionsresor med få avgångar. Fördelen är att vi kan ha fullt fokus på att göra just din resa till den ultimata upplevelsen. Resultatet blir en extremt välplanerad, säker, rolig och spännande resa.

TRYGGHET
Våra expeditionsresor är äventyrliga, men vi äventyrar aldrig med säkerheten. Alla våra guider är väldigt säkerhetsfokuserade och välutbildade, givetvis även i första hjälpen och sjukvård. Med på våra upplevelser har vi alltid satellittelefon, mediciner och rejält med första hjälpen utrustning. Detta behöver vi dock mycket sällan använda, men som givetvis är viktigt att ha med!

8

Dessutom klimatkompenserar vi resa och äventyr till 120%


Läs mer här

9

ALLT INKLUDERAT
När du reser med Expeditionsresor behöver du inte vara orolig att du hela tiden behöver öppna plånboken under resan. Alla aktiviteter, transporter, måltider, boende, m.m. är inkluderat. Våra resor är inte de billigaste, men om du ser till vad du får för pengarna är de riktigt prisvärda!

TRÄNINGSPROGRAM & TRÄNINGSTRÄFF
Vissa av våra resor är utmanande expeditioner, men inte värre än att du kan klara av dem om du tränar dig i form. Därför har vi träningsträffar där vi ger tips och handfasta råd för hur du på bästa sätt skall förbereda dig inför ditt livs äventyr.

10

11

HJÄLPER TILL MED HELHETEN
Expeditionsresor erbjuder en helhet. Givetvis hjälper vi dig med att boka flygbiljetten till resan. Önskar du att förlänga upplevelsen med några extra dagar fyllda med avkoppling eller aktiviteter hjälper vi givetvis till med detta också.

RABATT PÅ UTRUSTNING ATT KÖPA
Vissa expeditionsresor kräver ingen speciell utrustning medan andra mer (Nordpolen mycket). Oavsett vilket äventyr du följer med på har du 20% rabatt på hela sortimentet på www.outnorth.se och hela 20% rabatt på all utrustning i Haglöfs Brand Store i Stockholm och Göteborg. På detta sätt kan du unna dig det bästa, vilket kommer att göra upplevelsen ännu bättre!

12

13

ALLA FOTON FRÅN TUREN
Alla våra guider gillar att fota och de är bra på det. På detta sätt slipper du själv att fota om du inte vill eller helt enkelt inte har tillfällig ork till det. Alla fina bilder som guiden tar får du på ett USB-minne vid hemkomst.

FOTODAGBOK
Dessutom sätter vi på Expeditionsresor ihop de fina bilderna och reseberättelsen från din tur till en STOR fotodagbok med måtten 340 x 270 mm. På detta sätt kommer ditt livs äventyr inte att blekna med åren.

14

15

ROLIGT
Vi vill att våra expeditionsresor ska vara roliga. Våra guider är härliga personligheter och har glimten i ögat och på våra upplevelser är det alltid högt i tak.

KRÄSNA
Vi gillar kunder som är kräsna! Det är vi också och vi är stolta över att endast erbjuda det bästa från varje del av världen vi reser till.

16

17

VI GÖR DET VI ÄR BRA PÅ & ERBJUDER ENDAST DETTA!
För ett litet bolag som vårt är nöjda kunder oerhört viktigt. Att så många av våra expeditionsdeltagare reser med oss igen och igen ser vi som ett bevis på att vi gör rätt! Vi har ingen ambition av att vara störst, vi nöjer oss med att vara bäst. För att nå detta mål strävar vi alltid mot att bli bättre.

Det är de många små detaljerna som gör den stora

Dessutom klimatkompenserar vi resa och äventyr till 120%


Läs mer här