UTRUSTNING

En av förutsättningarna för en lyckad expeditionsresa är att man har bra och framför allt rätt utrustning. Därför får du som deltagare på Expeditionsresors resor bland annat en väl utarbetad och beprövad utrustningslista.

För att hjälpa dig att införskaffa det du saknar får du dessutom fina utrustningserbjudanden från oss på anpassad utrustning som du kan köpa med upp till 40% rabatt på ordinarie pris. Om inget av utrustningserbjudandena passar dig kan du handla direkt från Outnorth.se eller Haglöfsbutiken i Stockholm till rabatterat pris. Hur detta fungerar får du information om när du bokat dig på en resa.

Men det är också viktigt att man packar rätt så att resan blir så bra och smidig som möjligt, därför kommer du som deltagare också att bli inbjuden till en förberedande informations- och träningsdag där vi går igenom hela utrustningslistan, ger packningstips, pratar säkerhet, tränar ihop och du får en chans att träffa dina guider och de andra deltagarna.

Men vi nöjer oss inte med det för vi vill verkligen att du ska vara så bra förberedd som möjligt och därför har vi även gjort fem informativa filmer där vi går igenom hur du packar på bästa sätt.

DEL 1 – INTRODUKTION (3:56 min)

DEL 2 – KLÄDER (10:57 min)

DEL 3 – UTRUSTNING (11:12 min)

DEL 4 – ENERGI (6:46 min)

DEL 5 – PACKNING (22:26 min)

 

VILL DU BOKA?! ELLER HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?
KONTAKTA OSS GÄRNA VIA FORMULÄRET NEDAN!
NÄMN ATT DET GÄLLER 4GOOD!