MED SKOTER TILL SVERIGES NORDLIGASTE PUNKT - TRERIKSRÖSET

FÖLJ MED EXPEDITIONSRESOR ÖVER DE NORDLIGA SVENSKA FJÄLLVIDDERNA PÅ ETT FARTFYLLT VINTERÄVENTYR. MED UTGÅNGPUNKT FRÅN KIRUNA TAR VI OSS NORRUT MED HJÄLP AV SKOTERN. UNDER FYRA DAGAR KOMMER DU ATT FÅ NJUTA AV FARTFYLLDA SKOTERUPPLEVELSER, ORÖRD VILDMARK, RÖDINGFISKE I VÄRLDSKLASS, HETA BASTUBAD, GOD MAT OCH HÄRLIG GEMENSKAP.

DET HÄR ÄR EN RIKTIGT HÄFTIG SKOTERTUR SOM KOMMER ATT TA OSS ÖVER SNÖKLÄDDA BERG OCH FRUSNA SJÖAR. GIVETVIS FÅR DU LÅNA VARMA KLÄDER OCH SKOR, SÅ ÄVEN OM KYLAN ÄR BITIG KOMMER DU ATT HÅLLA DIG VARM OCH SKÖN.

MÅLET ÄR ATT MED VÅRA SKOTRAR köra hela vägen till Treriksröset som ligger i väglöst land och är punkten där Sverige, Finland och Norge möts.

EFTER TRE ÖVERNATTNINGAR I VILDMARKEN avslutas turen i Björkliden där vi bor på finhotell och firar med en festlig avslutningsmiddag som sköljs ned med ädla drycker. .

ÄVEN OM DU SETT EN DEL I SVERIGE har du med största sannolikhet aldrig satt din fot vid Treriksröset. Detta borde alla ha på sin bucket list och den gör vi nu möjlig för dig att med guldkant pricka av.

 

VILL DU BOKA?! ELLER HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?
KONTAKTA OSS GÄRNA VIA FORMULÄRET NEDAN!