SVENSKA ÄVENTYR

I DESSA TIDER MED CORONAVIRUS HÄRJANDE I VÄRLDEN HAR VI PÅ EXPEDITIONSRESOR FULL FÖRSTÅELSE FÖR ATT MAN FÖRST OCH FRÄMST SÖKER ÄVENTYR HEMMAVID. I SVERIGE ÄR VI LYCKLIGT LOTTADE MED EN OTROLIG NATUR SOM GER MÖJLIGHET TILL BÅDE STORA UTMANINGAR OCH FINA UPPLEVELSER.

MED VÅR ERFARENHET OCH KUNSKAP HAR VI DÄRFÖR SATT SAMMAN HÄRLIGA ÄVENTYR I SVERIGE SOM DU NU HAR CHANSEN ATT UPPLEVA MED OSS; MIDSOMMARFIRANDE PÅ KEBNEKAISE, HÖSTTUR PÅ KUNGSLEDEN, HÖSTVANDRING I SAREK, HUNDSPANN I LAPPLAND, LYXIGT HUMMERÄVENTYR PÅ VÄSTKUSTEN OCH HYRA LYXIGA SKINNARMO LODGE.

HÄR KAN DU ÄVEN LÄSA MER OM VÅRA ANDRA ÄVENTYR I SVERIGE PÅ DERAS RESPEKTIVE SIDA:
BESTIG SVERIGES HÖGSTA BERG - KEBNEKAISE
KUNGSLEDEN PÅ SKIDOR
SKOTERÄVENTYR TILL SVERIGES NORDLIGASTE PUNKT
SAREK PÅ SKIDOR

VI SER FRAM EMOT ATT TA MED DIG PÅ SVENSKA ÄVENTYR OCH GARANTERAR DIG OFÖRGLÖMLIGA MINNEN FÖR LIVET.

 

VILDMARKSÄVENTYR PÅ LAINIOÄLVEN

LÄNGST UPP I NORR VID TAVVAÄTNOS KÄLLFLÖDEN STARTAR VI VÅR PIONJÄRTUR I SLUTET AV AUGUSTI! MED UPPBLÅSBARA KANADENSARE SOM VI TILLSAMMANS MED OSS SJÄLVA FLYGER UT MED HELIKOPTER KOMMER VI UNDER EN VECKA PADDLA I EN FANTASTISK NATUR SOM ERBJUDER RIKTIGT VILDMARKSLIV OCH OTROLIGT FISKE. VÅRT MÅL EFTER NÅGRA HÄRLIGA DAGAR I TÄLT DÄR VI TILLAGAT MATEN (FISKEN) ÖVER ÖPPEN ELD NÅR VI VÅRT MÅL VID ÖVRE SOPPERO NEDSTRÖMS LAINIOÄLVEN.

DETTA ÄR PADDELÄVENTYRET FÖR DIG SOM VILL HA NÅGOT RIKTIGT EXTRA BÅDE NÄR DET GÄLLER ÄVENTYR OCH FISKE! VI KOMMER UPPLEVA SKÖNA DAGAR I VIDLMARKEN OCH DU KOMMER FÅ VARA MED OM EN PIONJÄRTUR DU SENT KOMMER ATT GLÖMMA. GRUPPEN ÄR BEGRÄNSAD TILL EXKLUSIVT 8 DELTAGARE MED 2 GUIDER, VARAV EN ÄR OLA SKINNARMO.

DAG 1: FREDAG 20 AUGUSTI, 2021
Vid lunchtid lämnar vi Arlanda med flyg i riktning mot vildmarken. 1,5 timme senare landar vi i Kiruna och där transporteras vi den korta sträckan till Kurravaraa heli port. Tillsammans med uppblåsbara forskanadensare, fiskegrejer och utrustningen för att uppleva en fantastisk vecka i vildmarken flyger vi helikopter vidare norröver upp till Tavvaätnos källflöden som ligger vackert vid kanten av fjällen. Väl framme tänder vi lägerelden och det finns möjlighet att prova fiskelyckan i Sveriges bästa fiskevatten för öring, röding och harr. Efter en god middag avrundar vi kvällen med en liten välkomsthutt och sedan somnar vi gott i våra tält.

DAG 2 - 7: LÖRDAG - TORSDAG
Efter en rejäl frukost är det dags att ge sig ut på paddeläventyr. Vattnet är strömmande så paddlingen är skön och även om vi möter forsar är dem lätta att hantera i de stabila och lättstyrda kanoterna. Som sig bör i riktig vildmark är det väder, vind och fiskehuggen som styr dagen. Naturen är fantastiskt vacker och vill man sträcka på benen finns det häftiga upptäcktsfärder att ta sig an i älvens omgivningar. Under dagarna kommer vi uppleva riktigt bra öring- och harrfiske, och har vi tur kanske vi till och med får en blank lax på kroken. Givetvis kommer vi avnjuta vår färska nyfångade fisk till middag, men maten som vi har med är mer varierande än så och Skinnarmo utlovar kulinariska överraskningar längs vägen. Sista kvällen avslutar vi med ännu en god middag och med stor sannolikhet sitter vi kvar länge vid elden för att ljuga om veckans bravader.

DAG 8: FREDAG 27 AUGUSTI, 2021
På morgonen paddlar vi den sista biten in till civilisationens utkant norr om Soppero. Vid Jårkastakas bro blir vi upphämtade och körda tillbaka till Kiruna. På flygplatsen äter vi en god lunch och sedan flyger vi tillbaka till vardagen, ett stort vildmarksäventyr rikare.

DATUM: 20 - 27 augusti, 2021
GRUPPENS STORLEK: max 8 personer (nyöppnad avgång, platser kvar)

Kontakta oss här för mer information och pris.

 

FARTFYLLT & LYXIGT HUMMERÄVENTYR PÅ VÄSTKUSTEN

HUMMERFISKET ÄR LIKA HELIGT FÖR EN BOHUSBO SOM ÄLGJAKTEN FÖR EN NORRLÄNNING. NU HAR DU CHANSEN ATT TILLSAMMANS MED EXPEDITIONSRESOR UPPLEVA EN HÄRLIG LÅNGHELG I BOHUSLÄN DÄR VI VISAR DIG DESS VACKRASTE PÄRLOR, DRICKER OCH ÄTER GOTT OCH GIVETVIS SÅVÄL FISKAR SOM ÄTER HUMMER. VI STARTAR HELGEN PÅ VACKRA KÄRINGÖN OCH EFTER HUMMERFISKET TAR VI OSS MED RIB-BÅTARS HJÄLP NER LÄNGS MED VÄSTKUSTEN TILL GÖTEBORG. TA CHANSEN OCH FÖLJ MED PÅ ETT FARTFYLLT OCH LYXIGT ÄVENTYR.

DAG 1: FREDAG 15 OKTOBER, 2021
Från Göteborg tar vi oss vid lunchtid med chartrad buss till färjelägret Tuvesvik på Orust. Efter en färjetur ut i skärgården kommer vi fram till dess yttersta utpost, Käringön. Här checkar vi in och efter att vi installerat oss i våra rum ger vi oss ut på den bohuslänska graniten. Tillsammans med en guide från hembygdsföreningen får vi lyssna på anekdoter och ljug från öns historia och nutid. Senare på eftermiddagen går vi till Karingo Ostronbar, här avnjuter vi champagne och testar ett av öns lokalt odlade ostron (för dig som önskar går det givetvis att köpa till fler). Dessutom är badtunnan varm och för dig som vill ta dig ett  dopp, är havet härligt svalkade. På kvällen avnjuter vi en god 2-rätters middag på Petersons Krog och då hotellet ligger precis bredvid bestämmer man själv när man önskar att lägga sig. 

DAG 2: LÖRDAG
Efter en rejäl frukost på hotellet blir vi upphämtade av vår fiskebåt där vår vän Bobo Roysson tar oss ut till hans bästa platser för att fiska hummer. Ombord på fiskebåten kommer vi hjälpa till med att vittja hummertinorna och givetvis kommer spänningen i gruppen vara stor när det avgörs vem av oss som utses till fiskekung/drottning. Vårt hummeräventyr avslutas med en lunch i Grundsund, men än är det inte slut på det roliga. Vi byter om till varma kläder och rejäla flytoveraller som vi får låna och med RIB-båt kommer vi i full fart köra längs med den bohuslänska kusten ner mot Göteborg. I Marstrand passar vi på att sträcka lite på benen och svalka strupen med något att dricka, kanske en öl eller något varmt för den som önskar. Vi kör hela vägen in i Göteborgs hamn och kliver av RIB-båten vid Göteborgs Operan där väntande taxibilar kör oss till Clarion Hotel Post. Här checkar vi in, lämnar över humrarna till hovmästaren och svidar om till kvällens middag. I hotellbaren tar vi en fördrink innan kvällens höjdpunkt väntar i hotellets restaurang. Efter en god middag finns det möjlighet att i lugn och ro sitta kvar i hotellets lobby och avnjuta något gott eller ge sig ut i Göteborg för att uppleva nattlivet.

DAG 3: SÖNDAG 17 OKTOBER, 2021
Efter en skön sovmorgon och stadig frukost på hotellet är det dags att säga hejdå till Västkusten och bege sig hemåt igen.

DATUM: 15 - 17 oktober, 2021
GRUPPENS STORLEK: max 11 personer (endast enstaka platser kvar)

Kontakta oss här för mer information och pris.

 

MED HUNDSPANN TILL ICEHOTEL & JULBORD

FÖLJ MED EXPEDITIONSRESOR TILL DEN LAPPLÄNDSKA VILDMARKEN PÅ ETT MAGISKT VINTERÄVENTYR NORR OM POLCIRKELN. I DECEMBER FÅR DU UPPLEVA MIDVINTERMÖRKRET, MEN ÄNDÅ FÅ SE LJUSET NÅGRA TIMMAR OM DAGEN. HAR VI TUR KAN BÅDE NORRSKEN OCH MÅNSKEN LYSA UPP TILLVARON UNDER DENNA LÅNGHELG SOM GÅR I ÄVENTYRETS OCH FESTLIGHETERNAS TECKEN. ÄVENTYRET BÖRJAR MED ÖVERNATTNING OCH JULBORD PÅ VÄRLDSUNIKA ICEHOTEL I JUKKASJÄRVI. HÄR KAN DU KAN VÄLJA ATT BO I HOTELLETS VARMA DEL ELLER KANSKE I DE SPEKTAKULÄRA HOTELLRUMMEN BYGGDA AV IS OCH SNÖ.

DAG TVÅ KOMMER VI MED HJÄLP AV HUNDARNAS KRAFT ATT TA OSS UT I VILDMARKEN OCH ÖVERNATTA I EN FIN, PRIVAT VILDMARKSLODGE DÄR GOD MAT, BASTU OCH HÄRLIG GEMENSKAP VÄNTAR. VÅRA VÄNNER, ALASKAN HUSKIES, GÖR DET DEM ÄLSKAR MEST – DRAR OSS PÅ HUNDSPANNET GENOM FANTASTISK VACKER SKOGSNATUR. 

DU BEHÖVER INTE HA KUNSKAPER I ATT KÖRA HUNDSPANN SEN TIDIGARE DÅ VI KOMMER HA EN ORDENTLIG GENOMGÅNG INNAN VI ÅKER IVÄG. GIVETVIS FÅR DU LÅNA VARMA KLÄDER OCH SKOR, SÅ ÄVEN OM KYLAN ÄR BITIG KOMMER DU ATT HÅLLA DIG VARM OCH SKÖN.

TROTS ATT VI ENDAST ÄR BORTA FREDAG TILL SÖNDAG KOMMER DU FÅ MASSOR AV HÄRLIGA UPPLEVELSER MED DIG HEM I BAGAGET SOM EN MINNESVÄRD JULKLAPP TILL DIG SJÄLV OCH KANSKE DINA NÄRA OCH KÄRA.

DAG 1: FREDAG 3 DECEMBER, 2021
På fredag förmiddag lämnar vi Arlanda med flyg för att landa i Kiruna vid 13-tiden. Vid ankomst på flygplatsen blir körda till Jukkasjärvi där vi checkar in på världsunika ICEHOTEL. För dig som lätt får kalla fötter behöver du inte vara orolig då vi kommer att bo i hotellets varma och bekväma hotellrum. Givetvis kan du välja till att bo i de spektakulära isrummen där issviterna är riktiga konstverk. På kvällen svidar vi om för att äta ett norrländskt julbord med dito drycker. För de som önskar fortsätter kvällen med festligheter i isbaren långt in på småtimmarna.

DAG 2: LÖRDAG
Efter frukost finns det tid att utforska ishotellet. Kanske har du någon gång ställt dig frågan, är toaletterna på hotellet gjorda av is? Vart kommer isen ifrån? En rundtur på ICEHOTEL kommer att ge dig svar på dessa och många fler frågor. Vill du känna på den lokala kulturen ligger Jukkasjärvi kyrka endast 15 minuters promenadavstånd från hotellet. Kyrkan är från 1600-talet och den äldst bevarade i Lappland. Passa även på att inhandla souvenirer och julklappar till familjen och vännerna därhemma.

Senare på förmiddagen blir vi skjutsade i skotersläde över älven till Poikkijärvi som ligger vackert beläget mittemot Jukkasjärvi vid Torneälvens strand. Här introduceras vi till grunderna i hundkörning innan det är dags att byta om till expeditionsutrustning och göra oss redo för att träffa våra slädhundar – Alaskan huskies. Därefter börjar turen med vårt eget hundspann i väglöst land genom det vintriga landskapet mot Väkkärä. När det är dags för lunch stannar vi för att värma måltiden över öppen eld. Vi kommer bo i vår privata vildmarkslodge som består av mysiga timmerstugor och ligger vackert vid Väkkäräsjön. Här kopplar vi av och värmer oss i den vedeldade bastun. På kvällen sätter vi oss till bords för att avnjuta en riktigt god 3-rätters middag som vi sköljer ned med goda drycker. Väkkärä ligger långt ifrån artificiellt ljus och är det en klar natt kan vi med stor sannolikhet få en spektakulär kvällsunderhållning i form av ett sprakande norrsken.

DAG 3: SÖNDAG 5 DECEMBER, 2021
Efter en god frukost selar vi på hundarna innan vi gör oss redo för att fortsätta vårt äventyr. Vi färdas över frusna myrar och sjöar och har vi tur kanske vi får se både renar och skogens konung, älgen. Åter i Poikkijärvi är det dags att säga hejdå till våra nyfunna Huskyvänner. Strax innan lunch tar vi vår transfer till Kiruna flygplats för att flyga tillbaka till Arlanda där vi landar vid 15-tiden med massa härliga minnen i bagaget.

DATUM: 3 - 5 december, 2021
GRUPPENS STORLEK: max 15 personer

Kontakta oss här för mer information och pris.

 

HÖSTVANDRING I SAREK MED OLA SKINNARMO

SAREK ÄR SVERIGES VILDASTE VILDMARK MED DJUPA DALAR OCH HÖG ALPINA OMRÅDEN. FÖLJ MED EXPEDITIONSRESOR OCH OLA SKINNARMO PÅ DENNA HÄRLIGA HÖSTVANDRING DÄR VI NJUTER AV ETT MYGGFRITT FJÄLL SOM FÖRHOPPNINGSVIS BJUDER PÅ VACKRA HÖSTFÄRGER. DET HÄR ÄR EN FIN TUR, MEN REJÄL UTMANING DÅ VI BÄR MAT OCH UTRUSTNING FÖR ÖVER EN VECKA PÅ FJÄLLET I VÅRA EGNA RYGGSÄCKAR. DU MÅSTE VARA FYSISKT STARK FÖR ATT KLARA AV ATT BÄRA DIN EGEN UTRUSTNING SOM INNEBÄR ATT RYGGSÄCKEN KOMMER VÄGA MELLAN 20 - 25 KG.

DAG 1: FREDAG 3 SEPTEMBER, 2021
På fredag kväll kliver vi ombord på nattåget som tar oss norrut till Gällivare.

DAG 2: LÖRDAG
På morgonen vaknar vi upp i Gällivare och direkt vid ankomst tar vi oss vidare in mot fjällvärlden. Från Stora Sjöfallet åker vi chartrad helikopter på en storslagen helikoptertur ner till Rapadalen och berget Nammatj där äventyret börjar på riktigt. Väl på plats slår vi läger och på eftermiddagen kan vi bestiga det karaktäristiska berget som är starkt präglat av inlandsisens rörelser från förr. Väl uppe på toppen har vi en strålande utsikt över den mytomspunna Rapadalen som vi kommer att vandra genom de kommande två dagarna. 

DAG 3: SÖNDAG
Efter att sovit skönt på våra tjocka Exped liggunderlag i våra tält från Hilleberg lagar vi frukost och packar ryggsäckarna för att sedan vandra upp genom Rapadalen. Här finns det gott om älg och har vi tur ser vi någon av dessa bjässar med skovelhorn som betar ute i dalens delta.

DAG 4: MÅNDAG
Dagens vandring kommer ta oss vidare upp mot Rovdjurstorget och Låddepakte. På kvällen slår vi läger på en vacker utsiktsplats där vi har god utsikt ut över dalen och i våra kikare kan vi med stor säkerhet se mer av det rika djurlivet som finns under oss.

DAG 5: TISDAG
Idag kommer vi upp i Sareks högalpina områden och vandrar vidare in på Pielaslätten. Vi slår upp kvällens läger vid foten av Ähparmassivet.

DAG 6: ONSDAG
Denna dag är en extra dag som kan nyttjas till att bestiga någon av de vackra toppar som ligger runt omkring oss.

DAG 7: TORSDAG
Med lite lättare ryggsäckar kommer dagens vandring ta oss vidare ut ur Sarek. Vi rundar Sluggafjället för att bege oss ner till sjön Bietsávrre där vi sover skönt nere i björkskogen.

DAG 8: FREDAG
Dagens mål är Saltoluokta där en kall öl, varm bastu och skön dusch väntar på oss innan vi äter en festmåltid på STF's fjällstation.

DAG 9: LÖRDAG
Vi tar oss med båt över sjön tillbaka till civilisationen. När vi på kvällen åker med tåget söderut har vi upplevt en av Sveriges vackraste vildmarker och kan se tillbaka på ett stort och härligt äventyr.

DAG 10: SÖNDAG 12 SEPTEMBER, 2021
Vi vaknar upp utvilade när tåget åter rullar in på Stockholm Central.

DATUM: 3 - 12 september, 2021
GRUPPENS STORLEK: max 8 personer (fullbokad, men väntelista finns)

Kontakta oss här för mer information och pris.

 

FIRA MIDSOMMAR PÅ KEBNEKAISE MED RENATA CHLUMSKA

ATT FIRA MIDSOMMAR PÅ SVERIGES HÖGSTA BERG ÄR NÅGOT MÅNGA INTE GJORT!?
NU HAR DU CHANSEN ATT FÖLJA MED EXPEDITIONSRESOR OCH RENATA CHLUMSKA PÅ EN GARANTERAT HÄRLIG OCH ANNORLUNDA MIDSOMMAR- OCH MIDNATTSSOLS-UPPLEVELSE.
VI BOR BRA PÅ KEBNEKAISE FJÄLLSTATION OCH GIVETVIS LEVERERAS DE OBLIGATORISKA TILLBEHÖREN PÅ PLATS I FORM AV MIDSOMMARSTÅNG, SILL OCH KANSKE EN LITEN NUBBE.

VI BESTIGER KEBNEKAISE VIA ÖSTRA LEDEN, SOM ENLIGT OSS ÄR DEN BÄSTA OCH BJUDER PÅ STOR VARIATION. VILL DU TA MED FAMILJEN, MEN NÅGON VÄLJER ATT STÅ ÖVER TOPPTUREN OCH ISTÄLLET STROSA I DALENS VACKRA (OCH MYGGFRIA) BJÖRKSKOG DÄR BLADEN PRECIS SLAGIT UT, GÅR DET GIVETVIS BRA . TA CHANSEN OCH SÄKRA DIN PLATS REDAN IDAG! VILKA AV DINA VÄNNER KAN SKRYTA MED ATT DE FIRAT MIDSOMMAR PÅ SVERIGES TAK?!

DAG 1: TORSDAG 24 JUNI, 2021
På torsdag morgon lämnar vi Arlanda med flyg för att landa i Kiruna vid 10-tiden. Här väntar vår chartrade buss för att köra oss till Nikkaluokta där väglöst land tar vid. För att spara på krafterna flygs bagaget med helikopter till fjällstationen, medan vi ger oss ut på vår första vandring på ca 5 km fram till den vackra fjällsjön Láddjujávri och tar sedan båten över sjön. Här äter vi en god lunch och fortsätter vandringen ca 8 km fram till Kebnekaise fjällstation. Väl på plats checkar vi in och diskuterar utifrån väderutsikterna hur vi skall lägga upp morgondagen. Är vädret bra satsar vi på topptur nästkommande dag så vi kan fira in midsommar och sommarens startskott uppe på Sveriges tak!

När det är dags för middag besöker vi Elsas Kök som bjuder på delikat ekologisk mat. Efter middagen packar vi i ordning vår utrustning och sover gott i våra sköna sängar.

DAG 2: FREDAG
Är väderutsikterna bra äter vi en tidig frukost och gör oss redo för expeditionsresans ”höjdpunkt”, att bestiga Kebnekaise. Den långa och bitvis tuffa vandringen tar (upp och ner) ca 12 timmar. Vi bestiger Kebnekaise via den östra leden och Storbacken är den fysiskt tuffaste delen av turen, men tempot är lagom. Vid fint väder kan vi se ut över Láddjujvagge ända bort till Nikkaluokta. Inknutna i rep tar vi oss sedan över Björlings glaciär upp till väggen där den tekniska delen av Östra leden startar. I lugnt tempo säkrade med Via Ferrata slingor följer vi vajern upp längs med berget. Om du inte är höjdrädd är det bara att njuta. Om du är höjdrädd finns det inget att vara rädd för. Vi är säkrade hela vägen upp och klättringen är tekniskt sett enkel. En guide går först och en guide går sist. Behöver du instruktioner eller pepp finns de hela tiden där för att hjälpa dig. När vi äntligen når Sveriges tak belönas vi, om vädrets makter är oss nådiga, med en enastående utsikt över det vackra fjällandskapet. Efter att ha fyllt på med energi går vi ner till Björlings glaciär igen. Finns det gott om snö väntar nu toppturens roligaste del, att iklädda regnbyxor försiktigt och i sakta mak rutscha ner för snöfältet. Sista biten tillbaka till fjällstationen vandrar vi tillsammans i triumf och väl framme väntar dusch och midsommarsnaps. Dagen avslutas med en god avslutningsmiddag som sköljs ned med ädla drycker i Elsas Kök.

DAG 3: LÖRDAG
Har vi dagen innan bestigit toppen kan vi gott unna oss en skön sovmorgon, annars är det idag det gäller...
Har vi redan avklarat toppen ger vi oss ut på en förmiddagsvandring i den vackra lappländska fjällvärlden som omger Kebnekaise. En uppskattad plats att vandra till är Elsas bro som ligger nere i dalen. Där njuter vi av de vackra bergen runt omkring oss och firar gårdagen med nybakta kanelbullar och kokkaffe. Tillbaka på fjällstationen äter vi lunch, sedan väntar bastubad och lite avkoppling för de som önskar eller ytterligare vandring för de som har krafter kvar i benen. Vi avslutar dagen med ännu en god middag i Elsas Kök och firar de upplevelserika dagarna med något gott att dricka.

DAG 4: SÖNDAG 27 JUNI, 2021
Innan frukost packar vi ihop vår utrustning och sedan kliver vi ombord på helikoptern som flyger oss tillbaka till Nikkaluokta. Om vädergudarna är med oss bjuder den ca 10 minuter långa flygturen på storslagna vyer över det lappländska landskapet. Vår chartrade buss tar oss sedan tillbaka till flygplatsen för avresa hemåt. Vi återvänder till Stockholm med oförglömliga minnen av ett härligt äventyr i bagaget!

DATUM: 24 - 27 juni, 2021
GRUPPENS STORLEK: max 12 personer i klättergruppen, eventuella deltagare som inte vill bestiga berget max 8 personer (fullbokad, men väntelista finns)

Kontakta oss här för mer information och pris.
Här kan du läsa mer om våra ordinarie bestigningar på Kebnekaise.

 

HYR DIN LYXIGA BASE CAMP - SKINNARMO LODGE

I SÄLEN, VÅRT NÄRMASTE SYDLIGASTE FJÄLL LIGGER SKINNARMO LODGE. DET ÄR EN EXKLUSIV TIMMERSTUGA MED UNDANGÖMT LÄGE MELLAN HÖGFJÄLLET OCH TANDÅDALEN. HÄR HAR DU, DIN FAMILJ ELLER VÄNNER EN PERFEKT UTGÅNGSPUNKT FÖR EGNA ÄVENTYR; VANDRA PÅ FJÄLLET, FISKA I SJÖARNA, CYKLA I NATUREN ELLER UPPLEVA FARTFYLLD DOWNHILL I DE SNÖFRIA SKIDBACKARNA. MÖJLIGHETERNA ÄR MÅNGA DÅ SÄLENS MÅNGFALD ÄVEN SOMMARTID ÄR FANTASTISKT FIN.

I SKINNARMO LODGE sitter man 10 personer ledigt i den stora skinnsoffan framför den öppna elden. Köket är extremt välutrustat och i de 6 sovrummen kan man sova upp till 14 personer. Det finns totalt 4 toaletter och badrum, varav master bedroom har eget badrum med bubbelbad. Vill du hyra en egen kock som lagar en festmåltid åt er i stugan eller en egen guide som tar med er ut på fjället eller Dalälven löser vi givetvis även detta. 

För bokning och prisförfrågan, kontakta oss här.