HUNDSPANN GENOM LAPPLANDS VILDMARK MED OLA SKINNARMO
& SVD ACCENT

GENOM SAGOLIK, ORÖRD VINTERNATUR NORR OM POLCIRKELN TAR VI OSS MED HJÄLP AV VÅRA VÄNNER, ALASKAN HUSKIES UT PÅ ETT UNIKT ÄVENTYR GUIDAT AV SVERIGES POLARÄVENTYRARE, TILLIKA EXPEDITIONSRESORS GUIDE OLA SKINNARMO. UTSÖKTA MÅLTIDER MED NORRLÄNDSKA SPECIALITETER, DANSANDE NORRSKEN, HETA BASTUBAD, EXKLUSIVA BOENDEN OCH AVSLUTNING PÅ VÄRLDSUNIKA ICEHOTEL GÖR DETTA TILL EN LÅNGHELG DU FÖR EVIGT KOMMER ATT MINNAS MED GLÄDJE.

MED FLYG TAR VI OSS TILL KIRUNA där vi blir utrustade med varma vinterkläder och får lära känna hundarna som kommer dra din egen hundsläde under de tre dagar som väntar. Dagsturerna är avvägda så att även du som inte har erfarenhet sedan tidigare skall klara detta galant. Givetvis får du låna varma kläder och skor, så även om kylan är bitig kommer du att hålla dig varm och skön.

UNDER ÄVENTYRET FÖRFLYTTAR VI OSS I VILDMARKEN och bor i privata, exklusiva lodger och njuter av god mat och härlig gemenskap. Ola tillsammans med de andra guiderna kommer förgylla dagarna och se till att turen är trygg och säker.

ÄVENTYRET AVSLUTAS PÅ VÄRLDSUNIKA ICEHOTEL där vi checkar in och äter en spektakulär avslutningsmiddag som sköljs ned med ädla drycker.

 

VILL DU BOKA?! ELLER HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?
KONTAKTA OSS GÄRNA VIA FORMULÄRET NEDAN!