GEORGIEN

SKIDÅKNING I VÄRLDSKLASS!

GEORGIEN - LANDET SOM LIGGER BÅDE I ASIEN OCH I EUROPA. BELÄGET I MAJESTÄTISKA KAUKASUSBERGEN. FÖLJ MED PÅ EN FARTFYLLD LÅNGWEEKEND KOMBINERAD MED HÄFTIG SKIDÅKNING, EXOTISK KULTUR, BRA BOENDE, GOD MAT OCH FESTLIGHETER! DET HÄR ÄR DET PERFEKTA KONFERENS- & SKIDÄVENTYRET FÖR ER SOM VILL UPPLEVA NÅGOT RIKTIGT FINT OCH ANNORLUNDA, MEN FÖR DEN DELEN INTE AVSÄTTA EN HEL ARBETSVECKA TILL LEDIGHET.

MED EXPEDITIONSRESORS STORA ERFARENHET AV SKIDÅKNING I GEORGIEN HAR VI MED DETTA PROGRAM PLOCKAT ”RUSSINEN UR KAKAN” OCH KAN GARANTERA ATT NI FÅR VARA MED OM ETT HÄRLIGT ÄVENTYR SOM BLIR ETT FINT MINNE FÖR LIVET!

NÄR VI LANDAR I HUVUDSTADEN TBILISI tar vi oss med vår privata transfer till det gamla distriktet, Abanotubani där vi hyrt ett av de finaste badhusen. Under några timmar njuter vi av det avslappnande varma vattnet, bastun och en rejäl massage.

RENA OCH NYTVAGADE fortsätter vi ca 12 mil upp i bergen till byn Gudauri som ligger drygt 2 000 m ö.h. Här checkar vi in på ett fint 4-stjärnigt hotell som ligger vackert beläget längst ner i liftsystemet med Kaukasus mäktiga bergstoppar omkring sig. Skidåkningen är toppen och liftkorten är billiga, de kostar bara 100 kr/dag.Trots att vi befinner oss i en gammal sovjetstat är liftanläggningen i tipptopp och är av det österrikiska märket Doppelmayr. För de som vill vara lite mer äventyrliga nås den fina offpisten lätt från liftsystemet.

HELA ÄVENTYRET AVSLUTAS i Tbilisi där vi tar in på fint hotell. Under kvällen tar vi oss med bergbanan upp till toppen av en av kullarna som inramar staden. Här har vi bokat bord på en av stans absolut bästa restauranger. Utsikten över staden är lika vacker som maten är god.

 

MÅL: Georgien - skidåkning i världsklass
LÄMPLIG TID: januari - mars
LÄNGD:
från 4 dagar
GRUPPSTORLEK:
4 - 100 personer

HÖJDPUNKTER:
- Annorlunda kultur

- Skidåkning i världsklass
- Bra hotell med pool och bowling
- Konferensmöjligheter både i bergen och Tbilisi
- God exotisk mat och gott lokalt vin
- Prisvärt